Indiferent - Draga Mama, Draga Tata
Mama, fiica, tata, frate, sora, prieten sau prietena, indiferent de rolul pe care il jucam, cu totii avem alaturi o femeie care ne inspira sa iubim mai mult, sa fim mai optimisti si mai increzatori. O femeie care pentru noi s-a dovedit a fi cea mai buna versiune a sa. Si ne-a ajutat sa devenim cea mai buna versiune a noastra.
Indiferent - Draga Mama, Draga Tata
Astazi vrem sa impartasim cateva mesaje si sms de condoleante pentru mama, insotite de cateva imagini pentru a le dedica unei persoane care si-a pierdut mama. Cand pierdem o mama simtim ca viata se termina, simtim ca nimic nu are sens, dar trebuie sa fim puternici pentru a continua sa ne amintim de ea, cu recunostinta, cu toata dragostea pe care ne-a oferit-o de-a lungul vietii. Indiferent daca sunteti in cautarea unor mesaje de condoleante pentru mama unui prieten drag, a unor mesaje de condoleante pentru tata, socru, soacra sau pentru orice alta persoana draga, in selectia de mai jos va oferim cateva mesaje de unde va puteti inspira.
Exista multe motive care ne pot determina sa felicitam o persoana draga sau un coleg pentru succesul lor la locul de munca. Fie ca este vorba de ocazii speciale, cum ar fi avansarea in cariera sau atingerea unui reper in cariera, mai jos vei gasi cele mai frumoase felicitari pentru diverse ocazii.
?Sa primesti flori de ziua ta. Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani, draga mea!
?Cu niste ani in urma, Dumnezeu a hotarat sa ma trimita in bratele unui inger care sa ma iubeasca si sa ma vegheze, indiferent de varsta lui, indiferent de varsta mea! La multi ani ingerul meu! La multi ani mama/tata!
?O lume nebuna nu va aprecia niciodata oamenii intelepti, dar nu-ti bate capul cu lumea draga, tata/mama. Noi, familia ta, suntem tot ce ai nevoie si vom fi mereu aici langa tine. Noi te iubim si avem nevoie de intelepciunea ta. La multi ani tata/mama!
?Mamele sunt eroine, dar mama mea este cea mai cea, este o super-eroina. La multi ani, mama mea draga! Sa ai zile senine in suflet, sa fii sanatoasa si pe drumul vietii tale sa nu fie obstacole, doar bucurii, doar zambete, doar raze de soare!
? Cea mai apropiată și dragă persoană din lume, draga mea mamă! Cu prilejul zilei de naștere doresc să-ți urez sănătate, viață lungă și fericire la nesfârșit. Fie că micile noastre certuri să rămână în trecut, iar cu fiecare zi ce trece înțelegerea și dragostea noastră să fie cât mai puternică. La mulți ani!
? Felicitari cu ocazia zilei de nastere draga mea sora! Iti doresc sa fii implinita, plina de curaj si incredere, sa te simti mereu dorita si iubita! Succese in tot ceea ce faci, iubire si lumina in suflet. La multi ani draga mea!
? La multi ani sora mea draga! Eu iti doresc toata dragostea, o viata armonioasa si multa bucurie, sa nu plangi niciodata si sa nu stii de rele. Sa fii mereu frumoasa si blanda sora mea, sa nu cunosti tristetea si nici tradarea. Sa ii stimezi pe toti si sa te stimeze lumea. Familia sa-ti fie mare si unita si sa nu ai motive sa fii trista sau nemultumita. Sa-ti fie portmoneul mereu plin cu bani, iar eu iti spun un sincer. La multi ani!
? La mulți ani, draga mea soră! Îți urez mult noroc și fericire. Tot binele din lume să te însoțească, iar grijile să se evapore instantaneu. Toate planurile, ideile și dorințele să fie realizate și finanțate în mod corespunzător! Fiece zi din viața ta să fie plină de bucurie și optimism, idei frumoase și noi întâlniri! Multă sănătate și dragoste uriașă!
? Cea mai veselă surioară, la mulți ani! Te felicit cu ziua de naștere și te îmbrățișez strâns. Îți mulțumesc pentru anii copilăriei petrecuți împreună. Te iubesc draga mea, te cuprind și îți doresc tot ce este mai luminos și minunat pe acest pământ. Fie ca această sărbătoare să fie cel mai grozav eveniment din viața ta. La multi ani sora mea!
? Surioară dragă! Din inimă îți urez sincere felicitări cu Ziua ta de Naștere! Iubirea să strălucească întotdeauna în ochii tăi, zâmbetul să fie plin de bucurie, iar fericirea să-ți lumineze chipul. Fiecare zi să-ți aducă clipe și momente pozitive și frumoase. La mulți ani, draga mea!
? Mă consider un soț norocos. Nu toți oamenii au lângă ei un om așa iubitor, înțelegător și harnic ca tine, soția mea. Te iubesc din tot sufletul, iar de ziua ta mă voi asigura că visurile tale devin realitate, draga mea. La mulți ani, soția mea!
? Stiu ca nu sunt cel mai bun in a alege cuvintele cele frumoase care ti se potrivesc, dar as vrea sa-ti spun ca esti tot ce am mai frumos pe lume. Nu exista sarbatoare mai mare decat sa imi fii tu alaturi in fiecare zi. Sa ne iubim in fiecare zi, la nesfarsit, La multi ani draga mea sotie!
? Nașa mea, scumpa mea a doua mamă, la mulți ani! Tu ești un om apropiat cu inimă bună care emană căldură și dragoste în jur. Sănătate îți doresc, draga mea, fericire, dragoste veșnică!
? Draga nanasa, trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani draga nasa!
Am deja 4 fotocarti facute la CEWE. Primele doua, au fost cadou de Craciun pentru bunici, cu nepoata lor. De fiecare data le revedem cu mare drag. O alta fotocarte a fost dupa moartea bunicii mele, cadou pentru tatal meu, atunci cand i se face dor de ea. A fost singurul si cel mai simplu cadou, la care tatal meu a plans. Nu se astepta. De data aceasta, vreau sa fac o carte pt Ilinca, fetita mea, si sa construim poveati frumoase in jurul acelor poze, ca sa ii pastrez amintirile cat mai vii. Daca nu voi fi printre cei alesi, oricum il voi face. E un dar nepretuit. Te pup, printesa draga! Te cand te citesc, viata mea este mai frumoasa si mai simpla! 041b061a72